Fontein fan muzyk

plezier in samen muziek maken

Fontein fan muzyk gaat over samen zingen en samen muziek maken.
Een bijzonder project waarin koren, de wijkorkesten en een te gekke band samenwerken met ultiem doel om It Fonteineliet in de Fryske Top 100 te brengen.
Iedereen kan meedoen. Lees hieronder verder hoe.

 

 

Aanmelden? Of meer informatie...

Fontein fan muzyk

Fontein fan muzyk is een initiatief van koor Skomjend Wiid uit Bolsward. Met dit project wil Skomjend Wiid mensen enthousiast maken voor samen zingen, De Fryske Top 100 bereiken en positieve aandacht genereren voor de koren in Fryslân. Skomjend Wiid heeft de Friese wijkorkesten uitgenodigd om aan Fontein fan muzyk mee te werken. Centraal in Fontein fan muzyk staat It Fonteineliet van Wim Beckers, leadzanger van de band WellDone.

Zing ook mee in Fontein fan muzyk
Op zondag 30 juni staan we op CityProms!
Van 17.00 – 18.00 uur kun jij ook meezingen in Fontein fan muzyk. Kom met je koor, met vrienden en vriendinnen of gewoon zelf naar het Zaailand in Leeuwarden. Vanaf 17.00 uur warmen de wijkorkesten, WellDone en Skomjend Wiid het publiek op met een vlot programma. Vanaf 17.30 uur vormt iedereen op het Zaailand het grote Fontein fan muzyk koor. Op het programma staan: Ik kom út Fryslân, Country Roads, It hat noch nea sa tsjuster west, Da Doo Ron Ron, Is dit alles en als hoogtepunt It Fonteineliet.

Dit is de aftrap van de campagne om It Fonteineliet in de Fryske Top 100 te krijgen. Hier maken we de videoclip en laten we heel Fryslân zien hoe fantastisch het is om samen te zingen!

Doe je mee?
Je kunt je alvast voorbereiden!
De bladmuziek, songteksten en meespeeltracks vind je op https://wijkorkest.nl/bladmuziek-fontein-fan-muzyk/.

Oant sjen op it Saailân!

 

 

Wij werken prettig samen met: Annemarie Smith - grafische vormgeving | Rink Louwes - Primetech Creative Agency | Jos van de Vijver - advocaat en mediator |
Piet Douma - fotografie | Sollie Muziek | CSL Digitaal Leeuwarden | Van der Glas | Murk van der Schaaf - filmmaker